Smart en bij de tijd?

Onlangs hebben we de klok weer eens een uurtje vooruit gezet om toch maar bij de tijd te blijven.
Maar soms lijkt er toch wel iets meer voor nodig dan zo’n verdwaald uurtje om bij de tijd te blijven. Zo bedacht ik dat ik dan ten lange leste ook maar eens ‘smart’ moest gaan doen.

twelveyearoldaround

Maar dat gaat niet zomaar hoor, ‘smart’ worden. Om te beginnen moet ik het ding, door een vrije stupide actie van PostNl (daar lijken ze toch wat minder ‘smart’ en snugger en niet zo erg op tijd), drie dagen nadat ie bezorgd zou worden zelf op komen halen.

Lumia620back

Dan kan het nog een poosje duren voor je nummer overgezet is naar dat ‘slimme foontje’ en dat duurde in dit geval nog tot een week na ontvangst.

smartphonepizza

Maar dan is het toch zover en kan ook ik mezelf zo’n slimmerik of ‘smartass’ wanen. Ik kan nu muziek luisteren op dat ding, er foto’s mee nemen, op de kaart zien waar ik mij op enig moment bevind, een treinreis plannen en zien hoe laat ik op welk perron moet zijn om over te stappen en naar ik vernomen heb nog veel meer als ik maar even de moeite neem om me wat in de tienduizenden en tja inmiddels honderdduizend-plus beschikbare apps te verdiepen.

Lumia620front

Nu nog eens even kijken of ik er ook mee telefoneren kan.

Tja … toch weer meer nieuw spul

blackberry-cartoon-2

Advertenties

Over Dick

What about me?
Dit bericht werd geplaatst in Varia en getagged met , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

2 reacties op Smart en bij de tijd?

  1. henk50 zegt:

    Ik durf er niet meer aan te beginnen, Dick. Op mijn werktelefoon was ik onbereikbaar, want ik had geen idee hoe het ding werkte. Nu heb ik weer een klassiek model…

    • Dick zegt:

      Zolang dat nog gaat en lukken wil, vind ik dat ik toch maar bij de tijd moet proberen te blijven en met de ontwikkeling mee moet gaan. Temeer daar het niet ondenkbaar is dat wanneer je bv. je auto wilt parkeren of iets van dien aard dat binnen een jaar of tien nog nauwelijks mogelijk zou kunnen blijken zonder zo’n smartphoontje.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s