Even googelen!

Google is wel de bekendste zoekmachine die we kennen. En ‘even googelen’ is inmiddels een gangbare kreet geworden. Zelf mag ik ook, uit nieuwsgierigheid naar van alles en nog wat, graag eens even googelen.

In een welles-nietes en wie is de schuld-spelletje verwikkeld met een Duitse kliniek, liet onze minister van volksgezondheid via de media weten dat die Duitsers zich toch een hoop narigheid hadden kunnen besparen als ze maar even gegoogeld hadden.
Gisteravond hoorde ik de directeur van de betreffende kliniek te Heilbronn in een uitzending van Nieuwsuur daar even smakelijk om lachen en zeggen dat even googelen op dr Ernst Jansen in 2011 niets bijzonders opleverde en dat het hem niet gepast of wenselijk leek om via dit medium televisie over en weer verwijten te gaan maken.

EdithSchippers

Als dat wel het geval geweest zou zijn konden we hem wellicht aanraden eens even op ‘minister van tabak’ te googelen. En als mevrouw Schippers zo graag even googelt zou ze misschien eens kunnen intikkken: ‘Het effect van tabak op de (volks)gezondheid’

N.B. Regel 1 van het protokul: even googelen!

Advertenties

Over Dick

What about me?
Dit bericht werd geplaatst in uit de nieuwsruif, Varia en getagged met , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s